Освободи силата в теб! Постигни неочакваното!

Уъркшоп показва най-добрите техники на Антъни Робинс!

Unleash the Power Within Bulgaria – Workshop

Запознай се с най-добрите и работещи техники за самоусъвършенстване на Тони Робинс по време на уъркшоп в София, воден от личния му агент Асел Сидикова, организатор на най-мащабния семинар с Тони Робинс за 2015 г.

Какво ще постигнем по време на Уъркшопа?

 • Ще работим върху ограничаващите ни вярвания и ще ги заменим с нови;
 • Ще започнем процес на дълбока трансформация, който ще действа като нов 12-цилиндров „двигател“, готов да ни предвижи напред. Двигател, който няма да се предаде пред трудности;
 • Ще се научим да преодоляваме страховете и съмненията си, да получим ясна 100% работна стратегия за постигане на абсолютно всички наши цели;Какво е общото между Бил Клинтън, Серена Уилиямс, Антъни Хопкинс, Дона Каран? Когато съдбата ги предизвиква, всички те се обръщат към Антъни Робинс, за да покажат най-доброто, на което са способни!

Кой е Антъни Робинс?

Антъни (Тони) Робинс е най-известният и уважаван американски експерт по самоусъвършенстване в момента, специалист по life coaching, бизнесмен и филантроп. Милионер, когото списание Forbes постави сред „Стоте най-влиятелни знаменитости на света“. Човек, който оказва влияние върху повече от 50 млн. души от над 100 страни по света чрез своите книги-бестселъри, семинари и видео курсове, публични изказвания. Робинс попада в списъка „50-те най-добри бизнес интелектуалци на света“ по версията на корпорация Accenture, а American Express го смята за един от „6-те най-добри бизнес лидери в света в областта на коучинга“. Сред списъка на почитателите му са хора като Доналд Тръмп, Дона Карън, Андре Агаси, Хю Джакман, Опра Уинфри. Политици от ранга на Ал Гор, Нелсън Мандела, Михаил Горбачов, Маргарет Тачър също са се допитвали до неговите съвети.

Още факти и постижения на Тони Робинс:

 • Създател на най-продаваната система за личностно и професионално самоусъвършенстване на всички времена
 • Един от „200-те топ бизнес гурута в света
 • Един от най-продаваните автори в света – с изданията си „Безгранична сила” и „Гигантът вътре в мен” Unlimited Power & Awaken the Giant Within
 • За свръхуменията му на мотиватор на вътрешна енергия пишат издания като Time, Newsweek, Fortune, Forbes, Life, GQ, Vanity Fair, Business Week, Success magazines, CBS News, NBC News, ABC’s Prime Time Live, Fox News, CNN и др.

Освободи силата вътре в теб, преодолей страховете си и пренеси живото си на следващото ниво. Ела и срещни интересни хора във вдъхновяваща обстановка. Усети силната енергия, която ще ти помогне да постигнеш целите си!

Какво ще постигнеш по време на „Unleash the Power Within Bulgaria – Worshop“:

 • Ще почувстваш в себе си мощен ИМПУЛС, чрез който ще презаредиш своя ум и енергийни батерии
 • Ще си припомниш какво е да си РЕШИТЕЛЕН, разпознавайки възможностите на Живота
 • Ще усетиш и ще си припомниш чувството да бъдеш СЕБЕ СИ, доверявайки се на собствения си потенциал
 • Ще срещнеш нови хора, ще създадеш нови приятелства, с които ще можеш да споделиш личното си пътуване към УСПЕХА

ЦЕНИ

 • 80лв. – единичен билет
 • 100лв. – двоен билет

Запазете вашето място тук!


Unleash the Power Within Bulgaria – Workshop ще се проведе на английски език, с организиран симултанен превод на български език.