3 съвета за абсолютен успех от Тони Робинс

3 съвета за абсолютен успех от Тони Робинс

Изпитвай постоянен глад

Като треньор на милиардерите предприемачи Марк Бениоф и Ричард Брансън, Тони Робинс знае разликата между успелите и неуспелите хора. Той казва, че най-важната съставка за успеха е гладът, а не загубата му.

„Най-добрите предприемачи на земята никога не губят чувството на глад – те са гладни да растат, гладни са  да дават на другите, гладни са да допринесат с нещо към обществото“, казва Робинс.

Това е по-важно от интелигентността. Няма нищо, което да спре човек, който е достатъчно гладен. Гладните хора не могат да бъдат спрени, заради провала. Провалът само засилва техният апетит към успеха и развитието.

Добавяй стойност и помагай на хората около теб

Робинс иска да мечтаем за големия успех, да се вдъхновяваме и да изживяваме най-големите си постижения, но за да достигнем до всичко това, трябва да започнем от малките неща и да се изграждаме като личности.  Най-успелите предприемачи не са се събудили в стая, пълна с пари. Те са добавяли стойност и са помагали на хората в продължителен период от време.

„Можете да забогатеете, като прецакате някого, но ако искате да останете богати, трябва непрекъснато да помагате на хората“, казва той. Когато се роди първото дете на Робинс, той прави само 38 000 долара годишно. До следващата година той вече прави 1 милион долара за година. Това не е било никак случайно. Робинс твърди, че дължи това свое финансово развитие на психологическата нагласа, че иска да помага на повече хора.

Уъркшоп показва най-добрите техники на Антъни Робинс – 22 Март, София!

Самият Тони Робинс също се обръща за съвети към мъдри и успели предприемачи. Един от хората, на които има най-голямо доверие е Джим Рон – предприемач и мотивационен говорител.

Джим Рон го съветва да добавя стойност, като намери най-голямата си страст и с нея служи на хората по възможно най-добрия начин.

Избирай да бъдеш в компанията на по-добрите

Друг много важен съвет, който получава от мотиватора Джим Рон е – „Бъди в близост до най-добрите“. Тони Робинс иска да стане по-богат и за тази цел започва да се заобгражда с хора, които имат много по-големи финансови възможности от самия него. Започва да общува с инвестиционни банкери. Правил е това в продължение на няколко години, но без резултат. Докато един ден, едно от тези взаимоотношения които гради в продължение на години, му носи 400 милиона долара.

Никой не расте сам лично и професионално, всеки има нужда от помощ. Ако искате да направите нещо – да правите пари, да изградите компания, да помагате на гладните – тогава трябва да сте около хора, които се справят добре в сферата, в която и вие искате да се справяте добре.

„Моят собствен растеж винаги е бил свързанс с предизвикване на себе си – да бъда около хора, които играят играта на живота на по-високо ниво. „Ако сте около тях и добавяте стойност, ще откриете безброй възможности. Близостта е сила.“


Ако си готов да направиш следващата стъпка към твоята лична трансформация…Ако си готов да разгърнеш потенциала си и да освободиш вътрешната си сила, която ще ти помогне да постигнеш най-големите си мечти… Заповядай на семинар:

Освободи силата в теб! Постигни неочакваното!

Уъркшоп показва най-добрите техники на Антъни Робинс!

Запознай се с най-добрите и работещи техники за самоусъвършенстване на Тони Робинс по време на уъркшоп в София, воден от личния му агент Асел Сидикова, организатор на най-мащабния семинар с Тони Робинс за 2015 г.

Какво ще постигнем по време на Уъркшопа?*

  • Ще работим върху ограничаващите ни вярвания и ще ги заменим с нови;
  • Ще започнем процес на дълбока трансформация, който ще действа като нов 12-цилиндров „двигател“, готов да ни предвижи напред. Двигател, който няма да се предаде пред трудности;
  • Ще се научим да преодоляваме страховете и съмненията си, да получим ясна 100% работна стратегия за постигане на абсолютно всички наши цели;

ЦЕНИ

  • 80лв. – единичен билет
  • 100лв. – двоен билет

Запази твоето място тук

 

Кой е Антъни Робинс?

Антъни (Тони) Робинс е най-известният и уважаван американски експерт по самоусъвършенстване в момента, специалист по life coaching, бизнесмен и филантроп. Милионер, когото списание Forbes постави сред „Стоте най-влиятелни знаменитости на света“. Човек, който оказва влияние върху повече от 50 млн. души от над 100 страни по света чрез своите книги-бестселъри, семинари и видео курсове, публични изказвания. Робинс попада в списъка „50-те най-добри бизнес интелектуалци на света“ по версията на корпорация Accenture, а American Express го смята за един от „6-те най-добри бизнес лидери в света в областта на коучинга“. Сред списъка на почитателите му са хора като Доналд Тръмп, Дона Карън, Андре Агаси, Хю Джакман, Опра Уинфри. Политици от ранга на Ал Гор, Нелсън Мандела, Михаил Горбачов, Маргарет Тачър също са се допитвали до неговите съвети.

Още факти и постижения на Тони Робинс:

  • Създател на най-продаваната система за личностно и професионално самоусъвършенстване на всички времена
  • Един от „200-те топ бизнес гурута в света
  • Един от най-продаваните автори в света – с изданията си „Безгранична сила“ и „Гигантът вътре в мен“ Unlimited Power & Awaken the Giant Within
  • За свръхуменията му на мотиватор на вътрешна енергия пишат издания като Time, Newsweek, Fortune, Forbes, Life, GQ, Vanity Fair, Business Week, Success magazines, CBS News, NBC News, ABC’s Prime Time Live, Fox News, CNN и др.