Гуруто на продуктивността Дейвид Алън идва у нас през юли

Експертът по ефективно управление на времето ще сподели с българската аудитория своя световно известен метод за продуктивност Getting Things Done

Имали ли сте някога усещането, че можете да постигнете много повече в живота си, но просто не ви остава време, защото сте затрупани с работа? Големите и важни неща някак си непрекъснато отстъпват на по-заден план, за сметка на по-незначителните, но далеч по-спешни задачи, които се налага да вършите ежедневно. Все едно сте мишка, която непрекъснато върти колело, без особени изгледи за промяна.

Искате ли да промените това?

Да повишите своята продуктивност и да излезете от омагьосания кръг на ежедневните задачи? Ако е така, ще откриете решението на своите проблеми този юли на лекцията „Getting Things Done“ (Да свършиш работата) със световния експерт по управление на времето и повишаване на продуктивността Дейвид Алън.

Дейвид пристига в България по покана на Семинари Инсайт, за да помогне на всички онези активни и динамични личности, които знаят какво е да бъдеш претрупан с работа и търсят всяка възможност да повишат своята продуктивност.

Собственици и мениджъри на фирми, независими консултанти, ИТ специалисти, ръководители от средно ниво, дизайнери, маркетинг и ПР практици, финансисти и счетоводители – всички те ще имат възможност да се запознаят подробно с най-ефективния метод за повишаване на продуктивността лично от неговия създател.

Методът GTD (Getting Things Done) на Дейвид Алън е използван от стотици хиляди хора в целия свят и е определен от The New York Times като брилянтен. Самият Дейвид е дългогодишен лектор и експерт в областта на личностното развитие, автор на световни бестселъри, сред които „Да свършиш работата“, „Да задвижим нещата“, „Как да постигнем резултати без излишни усилия“ и много други.

Коя е тайната на постигането на висока продуктивност?

Човешкият мозък е създаден да ражда гениални идеи, а не да помни всичко. Процесът на раждане на гениални идеи може да бъде осъществен, след като мозъкът е изчистен от всички мисли за задачи“ – така Дейвид Алън описва ключа към своя световно известен метод за лична продуктивност. „Малки неща, извършвани последователно, могат да имат огромно въздействие“ – убеден е той.

Гуруто ще разкрие всички подробности около своя метод GTD пред българската публика и ще запознае участниците в събитието с някои от най-ефективните и гъвкави стратегии за намаляване на количеството ежедневни и професионални задачи, както и на времето за тяхното изпълнение.

Дейвид Алън ще посвети време на българската аудитория и ще му помогне да създаде собствена пълноценна система за управление на задачите и увеличаване на личностната продуктивност.

Лекцията Getting Things Done с Дейвид Алън ще се проведе на 11 юли, в Интер Експо Център, София. Цената на билетите е 60 лв., а цената на специалните VIP места, обхващащи първите два реда в залата, ще бъде 100 лева.

 

 

Още за Дейвид Алън

 

Билети