Болката – пътят към промяната и успеха!

Болката – пътят към промяната и успеха!

Ами ако животът не се случва на теб или на мен, а се случва ЗА теб, ЗА мен, ЗА нас?

Болката идва в толкова много различни форми. Ние всички сме я изживявали на някакво ниво – професионално или личностно.

Но имаме избор – можем да продължим да живеем в това отрицателно емоционално пространство, или можем да признаем болката като факт и да видим доброто, което тя съдава в нашия живот. Защото животът не е толкова прост. Той не е черно или бяло. Монетата винаги има две страни.

Ако ще обвиняваме някого за болката, която ние причинил, тогава по-добре да го обвиняваме за всичко добро, което ни е донесъл заедно с това. Ако даваме признание на някого за всичко, което се е объркало, тогава е редно да му дадем признание за всичко страхотно, което се случило след това.

Ето например, майката на Тони Робинс. Той неведнъж е споделял за нейното лошо отношение, спрямо самия него. Но това не означава, че тя не го е обичала. Ако той я обвинява за болката и страданието, което му е причинила, тогава също трябва да я обвинява за красотата в живота си. И той наистина го прави. Той я „обвинява“ за прекрасната жена, която има, за способността му да  чувства и да се грижи.

Уъркшоп показва най-добрите техники на Антъни Робинс – 22 Март, София!

Той я „обвинява“ за ненаситния си глад, който създава неговото вътрешно желание да прекрати страданието на всеки човек. Според Тони Робинс, ако майка  му не беше постъпвала зле с него, той никога нямаше да бъде човекът, който е днес.

А ако животът не се случва с нас като просто някакви участници, а се случва за нас като главните герои на една голяма промяна?

Замислялили сте, че дори най-болезнените периоди от живота ни се случват, за да бъдем тези, които трябва да бъдем? Всъщност, всяка случка, която ни кара да изпитваме болка е ситуация, която ни трансофмира и създава промяна вътре в самите нас. Всяка една, носеща болка история, е инструмент, който може да ни даде нов път и хоризонти за промяна.

Нищо не може да промени болката, която сме изптвали в миналото. Винаги ще има неща, които се случват в живота, които са трагични и несправедливи. Има хора, които идват в живота ни, за да ни наранят.

Най-лесното е да обвиним тях и обстоятелствата за всичко. Но е време да проумеем, че те са там, за да ни служат. Те са там, за да ни помогнат да бъдем хората, които наистина сме. Те идват, за да ни направят още по-големи, още по-велики, още по-мъдри.
Цялата болка се случва, за да успеем да бъдем това, което наистина трябва да бъдем.

 


 

Ако си готов да прегърнеш миналото, ако си готов да направиш следващата стъпка към твоята лична трансформация, заповядай на семинар:

Освободи силата в теб! Постигни неочакваното!

Уъркшоп показва най-добрите техники на Антъни Робинс!

Запознай се с най-добрите и работещи техники за самоусъвършенстване на Тони Робинс по време на уъркшоп в София, воден от личния му агент Асел Сидикова, организатор на най-мащабния семинар с Тони Робинс за 2015 г.

Какво ще постигнем по време на Уъркшопа?*

  • Ще работим върху ограничаващите ни вярвания и ще ги заменим с нови;
  • Ще започнем процес на дълбока трансформация, който ще действа като нов 12-цилиндров „двигател“, готов да ни предвижи напред. Двигател, който няма да се предаде пред трудности;
  • Ще се научим да преодоляваме страховете и съмненията си, да получим ясна 100% работна стратегия за постигане на абсолютно всички наши цели;

ЦЕНИ

  • 80лв. – единичен билет
  • 100лв. – двоен билет

Запази твоето място тук

 

Кой е Антъни Робинс?

Антъни (Тони) Робинс е най-известният и уважаван американски експерт по самоусъвършенстване в момента, специалист по life coaching, бизнесмен и филантроп. Милионер, когото списание Forbes постави сред „Стоте най-влиятелни знаменитости на света“. Човек, който оказва влияние върху повече от 50 млн. души от над 100 страни по света чрез своите книги-бестселъри, семинари и видео курсове, публични изказвания. Робинс попада в списъка „50-те най-добри бизнес интелектуалци на света“ по версията на корпорация Accenture, а American Express го смята за един от „6-те най-добри бизнес лидери в света в областта на коучинга“. Сред списъка на почитателите му са хора като Доналд Тръмп, Дона Карън, Андре Агаси, Хю Джакман, Опра Уинфри. Политици от ранга на Ал Гор, Нелсън Мандела, Михаил Горбачов, Маргарет Тачър също са се допитвали до неговите съвети.

Още факти и постижения на Тони Робинс:

  • Създател на най-продаваната система за личностно и професионално самоусъвършенстване на всички времена
  • Един от „200-те топ бизнес гурута в света
  • Един от най-продаваните автори в света – с изданията си „Безгранична сила“ и „Гигантът вътре в мен“ Unlimited Power & Awaken the Giant Within
  • За свръхуменията му на мотиватор на вътрешна енергия пишат издания като Time, Newsweek, Fortune, Forbes, Life, GQ, Vanity Fair, Business Week, Success magazines, CBS News, NBC News, ABC’s Prime Time Live, Fox News, CNN и др.