Дейвид Алън и усъвършенстването

Дейвид Алън и усъвършенстването

Дейвид Алън е много интересен събеседник. Ако разговаряте с него, ще забележите, че той понякога прекъсва за секунди разговора, записва си кратка бележка, след това се усмихва и продължава да ви слуша.

Как Дейвид Алън усъвършенства своя световен метод за продуктивност?

Известен като най-добрия специалист по управление на времето и повишаване на продуктивността, той е развил до съвършенство своята система, позволяваща му да освободи съзнанието си от ежедневните задачи, поставяйки ги в надеждна система за да бъдат обработени в подходящия момент.

За Дейвид Алън и неговите поддръжници тези дребни детайли в поведението му са ключът към спасението ни от претовареното ежедневие, стреса и постоянния диктат на задачите, имейлите и социалните мрежи.

Накратко – това е GTD

Getting Things Done („Да свършиш работата“) e прозаичното заглавие на бестселъра на Дейвид Алън, сочен от мнозина като най-добрата книга в областта на продуктивността през последните години.

„Да свършиш работата“ обаче не е просто книга или уебсайт, нито поредица от семинари и корпоративни обучения, въпреки че всички те носят това наименование. То означава много повече – цялостен процес и методология, създадени за да помагат на хората и организациите да се справят с безкрайния поток от задачи в съвременния свят.

Методика, подходяща за всяка ситуация

Независимо дали затваряте сделка за милиард долара, или просто си организирате парти, вие можете да използвате тези методи, за да постигнете целите си по-ефективно. А Алън гарантира, че хората, които следват неговата програма, не просто ще управляват по-ефективно задачите си, а ще се освободят от стреса и ще поемат контрол върху живота си.

За разлика от други експерти в сферата на продуктивността, той основава своята методология на детайлите, създавайки система, покриваща всичко – от това как да организираме кабинета си, до честотата, с която трябва да преглеждаме списъка с житейските си цели (седмично). Всичко е сведено до лесни практически съвети.

Ефектът е впечатляващ

„Получавам по 2000 мейла дневно, но кутията ми вече е празна“ – обяснява Марк Фърлейт, главен инженер в компанията Linden Labs и добавя, че преди да се докосне до метода Getting Things Done той е бил напълно затрупан с имейли и задачи.

Как Дейвид Алън е стигнал до тук?

Експертът е преминал през множество обрати в живота си и е работил какво ли не, преди да се присъедини към Семинари Инсайт и да се превърне в лектор в сферата на продуктивността. Инсайт е международна мрежа от събития, посветени на личностното развитие, през които са преминали хиляди участници от целия свят. Семинари Инсайт са добре познати и у нас със своя уникален подход и ефективност.

Постепенно през годините Алън се превръща в един от водещите експерти по управление на времето в света, чиито методи се използват от компании от класацията Fortune 500. Той запазва и тесните си връзки със Семинари Инсайт, на които продължава да отдава своето време и енергия.

Именно благодарение на неговите тесни връзки с обучителната организация, този юли българската аудитория ще има уникалния шанс да слуша Дейвид Алън на живо. Световно известния специалист идва у нас по покана на Семинари Инсайт и ще проведе уъркшоп на 11 юли, в Интер Експо Център, София. Събитието ще е достъпно за всички желаещи.

Повече информация има тук: bgseminari.com/david-allen-in-bulgaria/.

 

Билети